Lokakuun tunnelmia

Ihan ensimmäiseksi ilmoitan blogin osoitteen muutoksesta. Blogi on siis siirtynyt tänne WordPressiin, en tullut enää toimeen Bloggerin kanssa en pystynyt lukemaan kommentteja eikä niistä enää tullut ilmoituksiakaan. Kaikenlaisia konsteja yritin tehdä, mutta ei vaan toiminut. Lopettaminenkin kävi mielessä, mutta päätin kuitenkin katsoa vielä jonkun aikaa miten tämä bloggailu innostaa.

Aika kulkee hurjan nopeasti, ollaan jo lokakuun puolessa välissä eikä kauaa kestä kun vietetään jo Joulua. Eikä tämä lokakuu niin lokainen ole ollut, toistaiseksi ainakaan, lämmintäkin on ollut.

Puutarhassa kukoistaa vielä ja uusia nuppuja aukeaa jatkuvasti. Daaliat kukkivat vielä kovasti, mutta nyt ne on kyllä nostettava koska lupasivat taas kylmenevää ja näkyihän ennusteessa jo miinus merkkejä ensi viikolle.

Minulle tehtiin oikean käden ranteessa olevaan tekoniveleen korjausleikkaus tuossa elokuun loppupuolella, mistä johtuen en paljoa ole puutarhassa puuhaillut. Eilen olin kuitenkin jo vähän haravoimassa, mutta yhtäkään kukka sipulia en ole, enkä aio istuttaa tänä syksynä peurat ne kuitenkin tulee syömään.

Olen aina siivonnut perennojen varret pois, mutta nyt ne saavat jäädä jos sitä luntakaan ei tule ennen talvipakkasia, niin on jotain suojaa.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s