Vuoden viimeiset päivät

Joulu on ohi ja vuoden viimeiset päivät on menossa. Nopeasti on vuosi mennyt ja siihen on mahtunut niin iloa kuin suruakin. Toivon tulevalta vuodelta pelkästään iloa ja lämmintä, kaunista kevättä ja kesää.

Vaan nyt alan odottaa kevättä tosin olen sitä jo syksystä asti odottanut, mutta nyt saisi aika mennä tosi nopeasti.

Palataan kuitenkin jouluun laitan pari kuvaa siitä miten kauniin jouluinen sää meillä taas kerran oli.

Aaton aattona satoi kaatamalla melkein koko päivän.

Aattona oli sentään aurinkoista ja kauniin vihreää. Pieni lumikasa on muistona siitä, että täälläkin on jouduttu lumitöihin.

Mitäpä sitä muuta sitten tekisi kuin villasukkia, kun kerran niihin on hurahtanut. Facebookin taimitarha ryhmän joulukalenteri ja sylviat sukat tuli tehtyä ja tammikuussa alkaa taas ystävänpäivä sukkien yhteisneulonta. Niina Laitisen ohjeiden mukaan neulotaan.

Nämä ovat  Joulukalenterit. Ohjeessa oli vaalea pohja, mutta vaihdoin sen harmaaseen  ja pari raitaa jätin kärjestä pois ettei tullut liian pitkiä. Nämä ovat nytkin jalassa.

Ja nämä Sylviat  Molemmista tuli pieni pätkä ohjetta päivässä, joten ne valmistuivat mukavasti siinä kaiken muun ohessa.

Nämä sukat taas ovat Merja Ojanperän kirjasta Näyttävimmät villasukat ja ovat nimeltään Diurno tuohon ylös varteen kuuluu vielä nauha, mutta ei nyt löytynyt kotoa sopivaa.

Joululahjat itselleni. Niina Laitisen Villasukkien vuosi ja Merja Ojanperän Näyttävimmät villasukat.
molemmissa kirjoissa toinen toistaan upeampia sukkia. Varmaan ehdin tekemään ne kaikki, ennen kuin kevät kiireet puutarhassa alkavat.

Toivotan teille kaikille mukavaa vuoden vaihdetta ja oikein hyvää vuotta 2018 tulkoon siitä meille kaikille hyvä ja antoisa.
                                       

4 vastausta artikkeliin “Vuoden viimeiset päivät

  1. Ihania sukkia olet kutonut, kutominen on mukavaa puuhaa, kunhan siihen vai olisi enemmän aikaa. Myös minä sain joululahjaksi tuon Merja Ojanperän villasukkakirjan, epäilen kylläkin omia taitojani… Mukavaa alkanutta uutta vuotta ja kaikkea hyvää sinulle!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s