8 kommenttia artikkeliin ”Hyvää pääsiäistä

  1. Kävin tässä jo aikaisemminkin blogiasi katsomassa. Miten olet saanut kuvattua sen jäätyvän saippua kuplan. Se oli jäätävän upea. Meillä on myös yhteinen heikkous eli Italia. Se koukutti, kiva nähdä jatkossa onko tuttuja paikkoja. Liityin lukijaksi. Käy kurkkaamassa blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin.

    Tykkää

  2. Kiva kun liityit lukijaksi. Se saippuakupla kuva jonka otin edellis talvena vaatii ainakin 15 astetta pakkasta kuplan tekoon tarvitaan seos jossa on vettä, fairya ja siirappia, missä suhteessa mitäkin en muista. Kuplan puhaltamiseen käytin mehupilliä kuplat menee helposti rikki, kuvat otin auringossa vastavaloon. Macro-objektiivia käytin, kun kuplan on puhaltanut on melko nopeasti otettava kuva, sillä mitä enemmän on pakkasta sen nopeampaa on jäätyminen ja kupla menee nopeasti harmaaksi. Aika monta jouduin ottamaan ennenkuin onnistuin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s