Haaste vastaukset

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen

Sain jokin aika sitten Terrafiore blogista haasteen kertoa bloggaamisesta ja samalla antaa ohjeita aloitteleville bloggaajille.

2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
Aloitin bloggaamisen reilu vuosi sitten. Olin kuitenkin aikonut aloittaa jo aikaisemmin, mutta se kuitenkin jäi yritykseksi. Seuraan monia eri aiheisia blogeja ja niiden myötä innostuin bloggaamisesta uudelleen.
 Blogini on puutarha painotteinen vaikka tarkoitus oli, että siinä olisi myös valokuvaus aihetta. Blogi on samalla eräänlainen puutarhapäiväkirja, josta voi tarkistaa mitä milloinkin on tullut tehtyä ja toki noita valokuviakin saa esille siinä samalla.

3. Anna ohjeita aloittelevalle bloggaajalle.
Koen olevani itsekin vielä aloittelija, joten en voi vielä neuvoja antaa. Itse tykkään sellaisita blogeista jotka ovat selkeitä, innostavia, hauskojakin ja valokuvilla höystettynä tietysti. Rohkeasti vaan blogia kirjoittamaan.

4.Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.

Sain tämän tunnustuksen ja haasteen Terrafiore blogista, kiitos siitä.

5.  Mainitse 10 blogia joille jaat haasteen.

Tämä haaste on jo kiertänyt monta blogia, ainakin niissä joita itse seuraan joten en nyt haasta ketään, mutta siihen voi tarttua jos haluaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Haaste vastaukset

  1. Samanlaisissa aatoksissa olemme kumpainenkin bloggaamisen aloittaneet. Puutarhapäiväkirjaa minäkin lähdin tekemään. Se on sitten laajentunut tosi kivaksi harrastukseksi, jonka myötä olen oppinut valtavasti uusia asioita ja tutustunut uusiin mukaviin ihmisiin. Kiva, että olet täällä kanssamme.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s