Kevätkuvia

Nyt on vihdoin päässyt kunnolla pihatöihin, piha on jo haravoitu ja lannoitteet levitetty, eilen satoi vettä ja sehän tuli sopivasti sulattamaan lannoitteet ja antamaan puhtia kasveille, joskus sadekin on tervetullutta.
 Suraavaksi pitää päättää mitkä ruusupensaat päätyvät (tai joutuvat) meille. Tilaa on useammallekkin ja voisihan sinne jonkun muunkin pensaan istuttaa, jonkin syksymmällä kukkivan ehkä tai…. noh ehkä se vielä selviää. 
Joitakin kuvia on tullut myös otettua. Tuoksuköynnöskuusama on jo kovassa vauhdissa
 Alppikärhökin on herännyt
 Krookukset
 Ensimmäinen perhonen josta sain otettua kuvan
Sinitiaiset ovat ilmeisesti ottaneet keittiön ikkunan edustan männyssä olevan kottaraisille tehdyn pöntön kesäkodikseen, ainakin käyvät siellä usein ja toinen käy välillä kurkistelemassa ikkunasta tai yrittääköhän sanoa et ois aika pestä ikkunat, ehkä sitten saisi parempia kuviakin.

Punarintakin on myös palannut se on siitä mukava lintu että se tulee usein melko lähelle katselemaan mitä puuhailen. Kuva on kyllä melko huono.

6 kommenttia artikkeliin ”Kevätkuvia

  1. Ihanan keväisiä kuvia. Hienoa kun olet päässyt jo puutarhatöihin. Meillä on vielä lunta tai sen verran märkää, ettei haravointihommiin vielä pääse. Kevätkukatkin antavat vielä odotuttaa. – Mutta kevättä kohti mennään täälläkin. Mukavaa viikkoa ja toivottavasti myös aurinkoa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s