Mitä se postipoika toikaan?

Muistan kyllä kun viime kesänä lupasin etten enää mitään kasvata itse siemenistä, mutta nyt mulla on taas monta pussia siemeniä. Pitäisiköhän postilaatikkoon laittaa ” Ei siemen kuvastoja” tarra. Osa näistä on kuitenkin onneksi kasvupaikalle kylvettäviä. Nyt kun tuo pyhä lupaus on rikottu, niin pitää vielä hommata yrttien siemeniä ja sitten voisi vielä joitain kesäkukkien pikkutaimiakin ostaa, kun on tuo kasvihuonekin jonne niitä voi viedä sitten keväämmällä kasvamaan.

Yksi kommentti artikkeliin ”Mitä se postipoika toikaan?

  1. Mulle kävi samoin, lupasin etten kasvata siemenistä enkä varsinkaan tänä vuonna tilaa siemeniä, kun entisiäkin on valtavan paljon (enenmmän kuin sata pussia reilusti!).Mutttaaa.. posti toi yks päivä mulle n.50 pussia erilaisia siemeniä! Sain edullisesti onneksi Nyt pitäis varmaan ostaa pelto! 🙂 Hypistelen harva se päivä siemenpusseja ja suunnittelen kasvimaan karttaa 🙂 Ihana keväthulluus on iskenyt!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s